Snel geld met een minilening spoed

Er zijn verschillende manieren om aan geld te komen, waarvan één snel geld met een minilening spoed is. In dit artikel bespreken we beste manier om snel aan geld te komen.

Snel geld met een minilening spoed of lenen bij vrienden of familie

Een snelle manier om aan geld te komen is geld lenen bij je vrienden of bij familie. De voordelen hiervan zijn dat het een vriendschappelijke lening is, waardoor er geen strenge regels, deadlines, aflossingsperiodes of rentekosten verbonden zijn aan dit soort leningen. Dat maakt de druk wat minder hoog om het geld weer terug te betalen. Hier ligt uiteraard ook direct de valkuil van dit soort leningen, want het is uiteraard wel de bedoeling dat jij dit geld zo snel mogelijk terugbetaalt. Anders zou jullie relatie onder druk kunnen komen te staan. Mensen kunnen zich bezwaard voelen om het geld terug te vragen bijvoorbeeld en jou misschien in de toekomst niet zo snel meer geld lenen, als ze vonden dat het te lang duurde voor jij de lening terugbetaalde. Daarnaast is dit natuurlijk ook geen structurele oplossing, want hoge schulden maken bij vrienden en veel lenen geeft jou geen goede reputatie.

Snel geld met een minilening spoed of een voorschotje op je salaris vragen

Wanneer je het financieel moeilijk hebt, maar jij moet nog even wachten op je loon, is het aantrekkelijk om bij je baas te vragen om een voorschotje op je salaris. Het fijne hiervan is dat dit gewoon je eigen geld is, waar je recht op hebt en dat er dan geen financieel probleem meer bestaat. Het probleem hiermee is dat niet alle bazen even flexibel zijn. Niet eens iedereen heeft een baas, sommige werken zelfstandig, bijvoorbeeld als freelancer, of zijn werkloos. Daarnaast kan het ook betekenen dat als jij je geld eerder opvraagt, er daarna een lange periode komt waarin je dus geen geld meer krijgt. Hier kan het financiële probleem opnieuw ontstaan.

Snel geld met een minilening spoed of spullen verkopen voor extra geld

Wat je daarnaast nog zou kunnen doen, is kijken naar alle spullen die jij in huis hebt liggen. Wat is er oud? Wat kan er weg? Wat heb je nooit gebruikt, maar heeft toch een hoop geld gekost. Deze spullen leveren misschien meer geld op dan je dacht. Zo heb je gratis en voor niets dat extraatje! De vraag is natuurlijk wel of jij veel spullen hebt liggen die waardevol zijn en je kunt ze uiteraard maar één keer verkopen.

Of toch snel geld met een minilening spoed?

Wat toch de beste oplossing is wanneer je snel extra geld nodig hebt, is het aanvragen van snel geld met een minilening spoed. Je sluit deze leningen van 50 tot 1000 euro af via internet en betaalt ze in een maand terug. Er wordt over de looptijd geen rente gerekend, wat deze leningen niet duur maakt. Je kunt dus gerust lenen, omdat het je niets extra’s kost. Zo zorg je ervoor dat het geld binnen handbereik is tegen lage tarieven. Daar komt bij dat het voor bijna iedereen mogelijk is om een minilening spoed af te sluiten, ook met een negatieve BKR of wanneer je een uitkering hebt.